Working at Luova

We are always interested in skilled people so if you are interested to work with us, please send your application with a CV.

Career at Luova

Vi söker en Tekniker!

Vi söker en tekniker till vårt kontor i Arlandastad:

Luova företagskultur präglas av entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi är ett mindre svenskt företag med hela världen som arbetsfält. Vår organisation präglas av flexibilitet och snabba beslutsvägar.

Är du serviceinriktad, utmanas av att ta dig an problemlösning och som tycker att det även är spännande att resa utomlands och arbeta?

Vi söker nu en tekniker till vårt kontor/produktion i Arlandastad.

Din roll
Som tekniker ingår du i en liten grupp med tekniker. Till en början kommer arbetsuppgifterna i huvudsak bestå av att medverka vid produktion av våra syraåtervinningssystem (APU), Syrafilter (PENTA, L-AAF, Micro Filter, Syraanalysator (AC 2000) samt reservdelar och förbrukningsdelar (elektroder och givare)

Arbetet med produktion är en utmärkt utbildning i hur våra produkter är uppbyggda och fungerar. Som tekniker kommer uppgifterna efter ett tag innehålla mer uppdrag av service och installationskaraktär.

Luova har en stark tillväxt. Efterfrågan på våra produkter och tjänster ökar. Som tekniker kommer du ingå i en grupp av personer med stor drivkraft och brett tekniskt kunnande. Vi erbjuder ett utvecklande arbete som tekniker med möjligheter till andra uppgifter inom företaget i framtiden för rätt person.

Din profil
Du är en praktisk person med tekniskt intresse. Det är inget krav med en flerårig erfarenhet. Vi söker en ambitiös, noggrann och nyfiken kraft som är villig att ta itu med de utmaningar som erbjuds. Du bör ha datorvana samt behärska MS Office paketet.

Kvalifikationer

  • Hantverksutbildning minst gymnasium är meriterande.
  • God datavana (Office och andra MS produkter)
  • Mycket goda kunskaper i svenska. Goda kunskaper engelska.
  • Körkort för personbil


Om oss
Luova tillverkar och marknadsför flera typer av processutrustningar till de kunder som producerar produkter (band, rör och tråd m.fl.) i tex Stål eller Titan. Vårt erbjudande präglas av innovativa lösningar för att återvinna, rena och analysera de olika syror som används vid ytbehandling av metallprodukter. Vi är ett glatt gäng som finns på Industrigatan 6 i Arlandastad.

Låter detta intressant för dig?
Din ansökan mailar du till:

info@luova.se

skriv: ansökan tekniker i adressfältet

Varmt välkommen med din ansökan!